24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Ejendomme, badeværelser

I etageejendomme vil beboerne flytte til og fra, og i den forbindelse tilbyder vi at komme ud og gennemgå hele badeværelset og VVS-installationerne for at sikre, at alt er i orden.
I lejligheder findes der ofte synlig rørføring med begyndende tæringer. Det kan vi vurdere og udbedre, hvis det er nødvendigt.
Faldstammer er også en opgave, vi ofte tager os af. Faldstammen er afløbet fra toilettet og gulvafløbet, som typisk går igennem alle badeværelserne. På ældre ejendomme findes der ofte små rust ”opblomstringer”, hvilket er et typisk tegn på, at faldstammen er ved at være gennemtæret og skal skiftes.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på 70 22 61 60

Kontakt:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK