24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Billig VVS i Kolding

Uanset om du er en gør-det-selv mand, der gerne vil have løsningen så billigt som muligt, eller du foretrækker at hyre en professionel VVS’er til at gøre arbejdet, så er vi altid klar på en udfordring. Ligegyldigt hvad for et projekt du har gang i, så kommer vi altid gerne og kigger på det, og giver dig et uforpligtende tilbud.

Det er ikke altid lige nemt at forestille sig, hvad ens drømmekøkken vil koste. Men det er i hvert fald gratis at ringe og få et uforpligtende tilbud og finde ud af det.

Vi har prøvet langt de fleste opgaver mange gange før, og der findes ikke en opgave, der er for stor eller for lille. Hvis du skulle beslutte dig for at droppe gør-det-selv stilen og invitere en VVS’er forbi, så vil du også hurtigt finde ud af, at opgaven slet ikke behøver at være så dyr, som du forventede.

En faglært vil ofte kunne se en hurtigere, billigere og nemmere vej, end du kan. Du vil med stor sandsynlighed også spare dig selv for mange unødvendige fremtidige omkostninger, der kan forekomme ved fejlinstallationer af forskellige VVS-løsninger.

Hvem er VVS Søberg?

VVS Søberg har siden 1990 hjulpet folk i alle dele af Danmark med alverdens VVS-opgaver. Uanset hvilken type opgave; om det er en ødelagt vandhane, et stoppet toilet, eller et nyrenoveret badeværelse, så kan vi levere løsningen både til private kunder og virksomheder. Vi er klar på det hele.

Hvis du står og mangler billig VVS i Kolding, så er du kommet til det helt rigtige sted. Giv os et kald og få et uforpligtende tilbud på det projekt du er gang i med eller det projekt, du har udskudt lidt for længe. Det behøver ikke nødvendigvis være så dyrt, som du forestiller dig.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK