24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Billig VVS i Sønderborg

Uanset om du er en rutineret gør-det-selv mand, eller du foretrækker at hyre en professionel med på dine projekter, så er VVS Søberg altid klar på en udfordring. Der findes ikke nogen opgave, der er for stor eller for lille til os. Vi kommer gerne hjem til dig, vurderer opgaven og giver dig derefter et uforpligtende tilbud på den samlede opgave.

Du forestiller dig måske, at dit næste renoveringsprojekt kommer til at gøre alt for ondt på økonomien. Men det behøver ikke nødvendigvis være tilfældet. En faglært VVS’er kan med god sandsynlighed se en mere effektiv og billigere vej ud af projektet, end du selv kan.

Uanset hvad så er det i hvert fald gratis at få en vurdering på opgaven, og så kan du derefter selv vurdere, hvorvidt det ligger indenfor dit budget. Økonomien behøver altså ikke nødvendigvis sætte en stopper for dine drømme.

De små opgaver skal også klares

VVS-opgaver dækker over meget mere end renovering, tilbygning og nybygning. Vi tager os også af ting som stoppede afløb, dryppende vandhaner, udskiftning af blandingsbatteri og meget mere. Hvis du har noget, du går og bøvler med derhjemme, så tøv ikke med at give os et kald. Du vil blive overrasket over, hvor bredt et kompetencefelt vi har.

Optimering af dine VVS-installationer er også en meget vigtig opgave, og det er en opgave vi gerne hjælper dig med. Det kan være rigtig svært som ufaglært at gennemskue, hvordan det hele lige skal skrues på og indstilles.

Selvom VVS-installationer kan være svære at gennemskue, så er det enormt vigtigt for vores miljø og din økonomi, at alting kører så optimalt som muligt. Der er absolut ingen grund til at bruge unødvendige penge på energi og vandspild. Der kan med stor sandsynlighed være penge at spare, som du f.eks. kan bruge på dit nye drømmekøkken.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK