24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Billig VVS i Vojens – få et uforpligtende tilbud

Står du foran et nyt VVS-projekt, som du er lidt i tvivl om, hvordan du skal gribe an? Virker projektet en smule uoverskueligt? Så er det netop nu, at du gør klogt i at spørge en erfaren og uddannet VVS’er til råds. Selvom projektet kan virke uoverskueligt for dig, så vil du hurtigt opdage, at en fagmand kan være en kæmpe hjælp.

En uddannet VVS’er kan som regel altid se en hurtigere og billigere løsning på projektet, end du selv kan. Ved at få hjælp af en professionel sikrer du også dit projekt fra start til slut. Det giver en dejlig tryghed, at man er sikker på, at arbejdet bliver gjort præcis, som det skal.

Med hjælp fra en faglært VVS’er er du altså garanteret, at du kommer smertefrit igennem hele projektet. Ingen unødvendige ekstra omkostninger og ingen spildt tid på at skulle gøre tingene om, hvis det nu ikke bliver gjort helt korrekt. Du får heller ingen ubehagelige overraskelser forårsaget af forkert monterede løsninger.

Hvem er VVS Søberg?

VVS Søberg har leveret VVS-løsninger til både privat- og erhvervskunder siden 1990. Vi har mange års erfaring indenfor området og en masse kompetente medarbejdere, der alle bidrager til vores brede vifte af forskellige løsninger. Vi brænder for det vi laver og gør vores absolut bedste for at levere den rigtige løsning til dig.

Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for os. Uanset om du står foran skift af vandhane, renovering af badeværelse eller har brug for hjælp til et stoppet afløb, så er VVS Søberg klar på opgaven.

Står du og mangler et tilbud på billig VVS i Vojens, så er du altid velkommen til at kontakte VVS Søberg. Vi kommer gerne ud til dig, vurderer situationen og giver dig et uforpligtende tilbud på opgaven. Sammen skal vi nok finde en hurtig og effektiv løsning.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK