pinflix yespornplease porncuze.com porn800.me porn600.me tube300.me tube100.me watchfreepornsex.com

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Blødgøring kalkfrit vand

Hos VVS Søberg anbefaler vi at sætte BWT-blødgøringsanlæg op.

Med et blødgøringsanlæg fjernes al kalk fra vandet. Derved vil varmtvandsbeholdere, vaskemaskiner etc. ikke kalke til, og det vil give lavere driftsudgifter.

En af de primære fordele ved kalkfrit vand er en besparelse på vedligeholdelsen af varmtvandsbeholdere og brugsvandvekslere. Energiforbruget på ejendommen vil falde til glæde for alle beboerne, når næste varmeregnskab laves.

Derudover vil de enkelte beboere have fordele ved kalkfrit vand som: Færre kalkpletter på fliser, klinker og glasvægge, bløde og behagelige stråler fra hele brusehovedet, toilettet løber ikke, og der dannes ingen kalkrande, fugerne mellem fliserne forbliver pæne og rene, pænere vandhaner og håndvaske.

På ejendomme anbefaler vi, at vi tager en teknisk vurdering på stedet i samarbejde med BWT, så vi finder den rette løsning til netop jeres ejendom.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på 70 22 61 60

Kontakt:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK