24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Få et godt tilbud


Vi vil gerne give dig et tilbud du ikke kan sige nej til.

Kontakt os uforpligtende

Skriv dit navn og nummer herunder og vi kommer hurtigt tilbage til dig

Energibesparende cirkulationspumper – spar mange penge

I teknikrummet under varmeveksleren ved varmtvandsbeholderen findes pumperne. I moderne huse sidder der en cirkulationspumpe på det varme brugsvand og en på centralvarmen, hvor der i mindre huse kun sidder en på centralvarmen. Vi kan hjælpe dig med at få en ny og energibesparende pumpe.

Spar energi

De ældre pumper er meget dyre i drift sammenlignet med de nye og mere moderne varianter. Indenfor de sidste 5-7 år har de moderne pumper gjort deres indtog og tilgodeset husejerne ved at bruge langt mindre strøm.

Det betyder konkret for dig en mulig besparelse på 3000-4000 kroner, som tjenes hjem på 4-5 år. En gammel pumpe bruger omkring 75 watt, hvor de energibesparende pumper kun bruger 5-7 watt, så besparelsen er rigtig stor.

Udskift de gamle pumper

De gamle pumper findes især i parcelhuse fra 1970’erne og 1980’erne. Men har man en pumpe, der er ældre end 2007, hvor de første energibesparende pumper kom på markedet, så kan det betale sig at skifte dem.

En anden fordel ved at få skiftet en gammel pumpe er, at det kan reducere eventuel pumpestøj, da radiatorerne godt kan suse og banke, hvis pumperne kører med for høj hastighed.

Vi klarer udskiftningen af pumperne for dig

Selv hvis du ikke ved så meget om pumpetyper, så kan du stadig ringe til vores kundecenter, som vil hjælpe og guide dig.

Kan du finde mærkepladen på pumpen, så kan vi rådgive dig med det samme og fortælle dig hvilken pumpetype, der er tale om.

Samtidig kan vi lave et godt tilbud til dig over telefonen og få en ny pumpe hjem i løbet af et par dage. Herefter kommer vi ud til dig og skifter pumpen. Det tager kort tid – kun omkring en time – og efter monteringen rydder vi op efter os igen.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på 70 22 61 60

Kontakt:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK