24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Entreprise

VVS Søberg løser VVS-entrepriser for privat, erhverv og offentlige institutioner og fungerer gerne som teknik-entreprenør.

VVS Søberg har mange års erfaring i faget. Vi løser VVS-entrepriser i fag- og storentrepriser samt opgaver i samarbejde med hoved- og totalentreprenører for private, erhverv og offentlige institutioner. Vi kan endvidere samle teknikopgaver og fungere som teknik-entreprenør med ansvar for VVS, køl, sprinkler, ventilation samt el-arbejde.

Et stærkt samarbejde

Hos VVS Søberg lægger vi vægt på et tæt samarbejde med bygherren, hvor alle parter deltager aktivt i byggeriets faser. Det betyder, at vi ønsker en tæt dialog lige fra forslagsstadiet med projektoptimering frem til den færdige installation og den efterfølgende service. Det er vigtigt for os, at vi leverer den bedst mulige service, som vores kunder kan være tilfredse med.

Vores værdier er ansvarlighed, engagement, troværdighed, effektivitet og positivitet.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på 70 22 61 60

Kontakt:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK