24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Er det ligegyldigt hvilke piller man fyrer med?

 

Det er ikke ligegyldigt. Du skal selvfølgeligt altid sørge for, at købe en pille i god kvalitet. Rent millimetermæssig, skal den passe til den brænder, der sidder på dit pillefyr. Så det er ikke ligegyldigt hvilken pilletype du kører med.

Du får hvad du betaler for, typisk jo bedre kvalitet, jo bedre brændværdi. Alle piller har en eller anden brændværdi, hvor meget aske ligger der bagefter og dermed hvor meget oprydning der er.

 

 

 

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på:70 22 61 60

kontact:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK