24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Er det nemt at udskifte et oliefyr med et pillefyr?

 

Som udgangspunkt er det lige til, at udskifte sit gamle oliefyr, med et nyt pillefyr. Det er på grund af, at pladsen, der skal bruges til det nye pillefyr, typisk er det samme som pladsen til det gamle oliefyr.

Oliefyret er typisk kørt på en muret skorsten. Den kan vi også bruge til pillefyret. Det gør, at det er forholdsvis nemt, at lave konverteringen, fra olie-, til pillefyr.

 

 

 

 

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på:70 22 61 60

kontact:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK