24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Er et pillefyr nemt at betjene og vedligeholde?

Alt er selvfølgeligt nemt, når man kan det. Men ja, som udgangspunkt er et pillefyr forholdsvis nemt, at montere og betjene. Det passer jo langt hen af vejen, der hvor det gamle oliefyr var. Selv når installatøren har afleveret pillefyret er det jo typisk justeret ind og du skal sådan set kun, som forbruger sørge for, at have piller i tanken, og rense den, en gang imellem.

Hvor mange gange skal man gøre et pillefyr rent?

Det er meget forskelligt, og kommer an på, hvor meget man bruger det. Om vinteren hvor man kører en del piller igennem, vil der selvfølgeligt blive skabt noget mere aske, og sod, så selvfølgeligt er der lidt mere vedligehold, hen over din fyringssæson, end der er, i foråret og efteråret, hvor det står og arbejder på halv styrke.

Hvor ofte skal man rengøre det, i en kold vinter.

En gang i ugen, eller hver 14. dag. Det er en god plan, at når man fylder tanken op med piller, alt efter hvor stor den er, så renser man også fyret. Der kan gå alt fra, et par dage, til en uge eller to før den er brugt, alt efter hvor stor volumen du har.

 

 

 

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på:70 22 61 60

kontact:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK