24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Varmepumper - Guide om økonomi og priser

Her på siden finder du svar på de mest gængse spørgsmål, vi bliver stillet omkring varmepumper, og økonomien i at skifte til en varmepumpe. Du kan bl.a. finde svar på, hvor stor en betydning din boligs alder og isoleringsgrad har for prisen på en ny varmepumpe, hvilken type varmepumpe du skal have, hvis du vil skifte fra oliefyr, hvad du kan få af tilskud ved at skifte til en varmepumpe og meget meget mere. Her kan du forhåbentlig blive klogere på, om en varmepumpe er det rigtige valg til din bolig. Hvis du stadig er i tvivl om noget angående varmepumper, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål.

gå til toppen

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK