24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Er der flere forhold der gør sig gældende for den pris, du ender ud med?

Ja, det er der helt sikkert. Der er mange forhold, der spiller ind, når man skal installere en varmepumpe, og de har naturligvis en indflydelse på prisen.

Har man for eksempel et lavenergihus med et bryggers i husets gavl, så vil man kunne installere varmepumpen der. I det tilfælde vil man typisk have et lavt varmebehov og en meget enkel installation.

Er der derimod tale om en ældre bolig med et meget langt rørtræk mellem udedelen og husets indedel, ja så bliver prisen noget højere.

Der er altså stor forskel på forholdene og dermed prisen. Derfor vil vi rigtig gerne ud og kigge på forholdene og gå det grundigt igennem, inden vi beregner et tilbud til dig.

2
0

Var denne artikel til hjælp?

Har du et andet spørgsmål?


gå til toppen

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK