24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Har husets alder en indflydelse på beregningen af en varmepumpeinstallation?

Ja, det har det. Er det et ældre hus, der har gennemgået en stor renovering og er blevet efterisoler, så skal der typisk ikke bruges så stor en varmepumpe, og dermed vil prisen være billigere.

Er det derimod et gammelt hus, som ikke har så meget isolering og dermed har et større energiforbrug, så skal vi op i en større varmepumpe for at kunne dække varmebehovet, og dermed vil installationen også blive dyrere.

2
0

Var denne artikel til hjælp?

Har du et andet spørgsmål?


gå til toppen

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK