24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Hvis jeg skifter fra oliefyr til varmepumpe, hvad har så indflydelse på prisen? Husets alder, isolering, bortskaffelse osv.

Udover varmepumpen selv kan der være forskellige ting, der har indflydelse på prisen.

I huse med oliefyr, er der ofte tale om lidt ældre installationer. Det kan være en gammel støbejernskedel, der står i en kælder, hvor prisen for at få afmonteret og bortskaffet det gamle anlæg er højere.

Der kan også være tale om en nedgravet olietank. Her skal vi ud og indhente et tilbud fra et firma, der kan sløjfe og afbrænde olietanken og få det meldt hos kommunen.

3
0

Var denne artikel til hjælp?

Har du et andet spørgsmål?


gå til toppen

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK