24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Hvorfor er der så stor forskel på priserne mellem forskellige mærker og typer af varmepumper?

Priserne på varmepumper kan variere meget.

En varmepumpe produceret hos en stor producent, for eksempel i Østen, vil typisk være billigere. Det er den både fordi producenter kan hente materialerne ind til bedre indkøbspriser, men også fordi der typisk bliver brugt billigere produkter til denne type varmepumper.

Prisen vil også afhænge af, hvilken type varmepumpe du vælger. Der er stor forskel på en split varmepumpe og en monoblok varmepumpe, og begge typer har sine fordele og ulemper.
Har man for eksempel en meget stor bolig og dermed et stort varmebehov, bør man vælge monoblok varmepumpen, som er en dyrere teknologi.

Endelig afhænger prisen også af hvor støjsvag varmepumpen er, hvilket igen kommer an på komponenterne og hvor meget producenten har udviklet på den del.

3
0

Var denne artikel til hjælp?

Har du et andet spørgsmål?


gå til toppen

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK