24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Kan et pillefyr være en bedre løsning end en varmepumpe?

Tidligere kunne et pillefyr godt være en bedre -eller i hvert fald en billigere, løsning end en varmepumpe. For år tilbage var prisen stort set den samme for opvarmning af boligen, om man havde et pillefyr eller en varmepumpe.

Det har dog ændret sig. Med de lave energiafgifter på el til varmepumper i dag er der store besparelser ved at køre med varmepumpen.

Så argumentet for at vælge et pillefyr til en lidt mindre investering er ikke til stede længere.

2
0

Var denne artikel til hjælp?

Har du et andet spørgsmål?


gå til toppen

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK