24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Vinder man noget ved at købe den dyreste varmepumpe?

Ja, det kan man ofte. Det kommer dog an på, hvor stort et energiforbrug man har. For et godt isoleret hus med et lavt energiforbrug vil besparelsen ikke være særlig stor, og man vil derfor få en meget lang tilbagebetalingstid, hvis man vælger den dyre løsning.

Til et nyere og velisoleret hus vil en lidt billigere varmepumpe ofte være en fin løsning. Her kan man så spare nogle penge på installation og stadig få en varmepumpe, som er velegnet til husets behov.

2
0

Var denne artikel til hjælp?

Har du et andet spørgsmål?


gå til toppen

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK