24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Fjernvarme service Haderslev

Fjernvarme er et område der som regel ligger et godt stykke udenfor den almindelige borgers kompetencefelt. Det er der ikke meget at sige til. Det er sjældent en god idé som ufaglært at gå i krig med reparationen af sit fjernvarmeanlæg. Men samtidig er det rigtig vigtigt, at din fjernvarme virker optimalt. Både for vores miljø og for din økonomi.

Vand- og energispild i store mængder gør i længden ondt på vores miljø. Det er et fælles ansvar for os alle at passe godt på vores jord, og du kan gøre dit første bidrag ved at få tjekket din fjernvarme. Vand- og energispild gør i særdeleshed også ondt på din økonomi.

Du kan i det lange løb spare mange penge på at få en VVS montør til at give din fjernvarme et hurtigt kig. Det kan altså sagtens betale sig at få tjekket din fjernvarme engang imellem. Så holder du dig i hvert fald på den sikre side.

Et kig på situationen og et uforpligtende tilbud

Hvis du nu sidder og tænker at det måske er tid til at få tjekket din fjernvarme, så er det en opgave vi meget gerne hjælper dig med.

Det kan være rigtig svært at vide hvilket udstyr du skal bruge, for at optimere din fjernvarme bedst muligt. Det er her vi kommer ind i billedet med vores mange års erfaring. Vi kender alt udstyret og ved hvor det findes og hvordan det bruges. Vi har med stor sandsynlighed prøvet noget der ligner din situation mange gange før.

Du kan derfor trygt smide dig på sofaen med en god film, imens du lader VVS Søberg i Haderslev yde fjernvarme service for dig. Det skader i hvert fald aldrig at give os et kald, og få et uforpligtende tilbud på opgaven.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK