24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Fjernvarme service i Vojens

Fjernvarmen er en af de vigtigste installationer i din bolig. Hvis den ikke fungerer optimalt, betaler du højst sandsynligt for mange penge til et unødvendigt højt vand- eller varmeforbrug. Hvis det er noget tid siden du sidst fik tjekket din fjernvarme, kan der med stor sandsynlighed været noget der trænger til at blive justeret, skiftet eller renset.

Fjernvarme er ofte den meste oversete installation i boligen, da du ikke rigtig lægger mærke til, hvis den ikke fungerer optimalt. Det er ærgerligt, da det er den installation, der kan gå hen og blive dyrest, hvis den ikke bliver holdt ved lige.

Selvom det virker til, at din fjernvarme fungerer optimalt, er det alligevel en god idé at få den tjekket regelmæssigt. Der kan meget vel være flere forskellige småting der trænger til at blive justeret. Det kan altså sagtens betale sig i længden at have ordentligt styr på sin fjernvarme.

Hvordan gør man så lige det?

Fjernvarmeinstallationen er vanskelig for den ufaglærte at indstille korrekt. Medmindre du er en meget erfaren gør-det-selv mand, så anbefaler vi ikke at du selv forsøger at optimere din fjernvarme. Du kan med stor sandsynlighed komme til at gøre mere skade end gavn.

Hos VVS Søberg i Vojens har vi medarbejdere der er specialiseret indenfor fjernvarme service. Når du synes det er tid til at få tjekket din fjernvarme, kan du gøre brug af vores mange års erfaring. Vi ved lige præcis hvordan det hele skal se ud og indstilles.

Så hvis du synes at du efterhånden skylder din fjernvarme et grundigt tjek, så kontakt VVS Søberg. Vi kommer ud til dig og vurderer din fjernvarme, hvorefter vi hurtigt finder ud af, hvordan den optimeres bedst. På den måde får du en bedre økonomi, og giver et godt bidrag til vores miljø.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK