Fjernvarme – varmevekslere/units

En af de opgaver, vi udfører rigtig ofte, er udskiftning af varmevekslere. Varmeveksleren sørger for, at hvis der sker en utæthed, så vil det ikke være fjernevarmevand, som løber ud.
De varmevekslere, vi sætter op for dig, har udefølere og vejrkompensering, hvilket betyder, at radiatorerne altid har den rette temperatur.

Skift hvert 10-15 år

En varmeveksler lever ikke evigt, og vi anbefaler, at du får den udskiftet efter 10-15 år, for herefter vil den næsten altid være udtjent, da der hurtigt samler sig kalk og snavs i varmeveksleren.

Let proces

Har du allerede en varmeveksler, som blot skal udskiftes, så er det ikke en besværlig proces, for her vil rørarbejdet allerede være lavet. Ring blot til vores kundecenter og giv os de fornødne oplysninger – meget gerne suppleret af et par billeder, så vi bedre kan vurdere sagen.

Herefter rådgiver og vejleder vi dig, og enten giver vi dig et tilbud, eller også aftaler vi en fast pris, inden vi kommer ud og udfører arbejdet.

God besparelse

Når vi kommer ud og udskifter varmeveksleren, vil du som kunde opleve færrest mulige gener. Det vil kun typisk tage en dag at lave, hvor du ikke vil have varme i huset, men ellers er der ingen gener.

Desuden vil du kunne opleve en stor besparelse på 20-30 procent, da vi nu sætter en elektronisk-reguleret pumpe i samtidig med, at udefølere regulerer temperaturen efter udetemperaturen. Gamle units har traditionelt set kørt med samme temperatur hele året, og det er ikke nødvendigt, når det for eksempel er sommer og varmt.

VVS Søberg
– Din professionelle
samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig.

Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud

Står du med en akut skade, så kontakt os med det samme! Ring til os på tlf. 70226160 eller udfyld kontaktformularen herunder.
X