Fjernvarme – varmevekslere/units

En af de opgaver, vi udfører rigtig ofte, er udskiftning af varmevekslere. Varmeveksleren sørger for, at hvis der sker en utæthed, så vil det ikke være fjerntvarmevand, som løber ud.
De varmevekslere, vi sætter op for dig, har udefølere og vejrkompensering, hvilket betyder, at radiatorerne altid har den rette temperatur.

Skift hvert 10-15 år

En varmeveksler lever ikke evigt, og vi anbefaler, at du får den udskiftet efter 10-15 år. Herefter vil den næsten altid være udtjent, da der hurtigt samler sig kalk og snavs i varmeveksleren.

Let proces

Har du allerede en varmeveksler, som blot skal udskiftes, så er det ikke en besværlig proces. Her vil rørarbejdet nemlig allerede være lavet. Ring blot til vores kundecenter og giv os de fornødne oplysninger – meget gerne suppleret af et par billeder, så vi bedre kan vurdere sagen.

Herefter rådgiver og vejleder vi dig, og enten giver vi dig et tilbud, eller også aftaler vi en fast pris, inden vi kommer ud og udfører arbejdet.

God besparelse

Når vi kommer ud og udskifter varmeveksleren, vil du som kunde opleve færrest mulige gener. Det vil typisk tage en dag at lave, hvor du ikke vil have varme i huset, men ellers er der ingen gener.

Desuden vil du kunne opleve en stor besparelse på 20-30 procent, da vi nu sætter en elektronisk-reguleret pumpe i samtidig med, at udefølere regulerer temperaturen efter udetemperaturen. Gamle enheder har traditionelt set kørt med samme temperatur hele året, og det er ikke nødvendigt, når det for eksempel er sommer og varmt.

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på 70 22 61 60

Kontakt:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

X