24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Fjernvarmeservice i Kolding – vi er klar til at hjælpe

Har du fjernvarme i din bolig, er der god grund til at tjekke installationen med jævne mellemrum. Det kan også være en god idé at kontakte os som specialister i fjernvarme, for fjernvarme installationen i boligen er ofte den mest oversete installation. Du opdager først, der er noget galt, når du ikke kan holde varmen eller hvis regningen bliver alt for stor.

Fjernvarme er ofte den installation, som ingen holder øje med. I de fleste boliger er den monteret i baggangen i et skab, i kælderen eller andre steder, hvor du bare går forbi hver dag. Så længe det kører, lægger du ikke mærke til at der er en mulighed for at optimere installationen.

Men det kan i virkeligheden godt betale sig at få installationen tjekket, både for din økonomi og for at bidrage til et bedre miljø. Det er det vores VVS eksperter er uddannet til og har erfaring med.

Korrekt indstillet fjernvarme

Det er vigtigt, at din fjernvarme installation er indstillet korrekt, så f.eks. fremløbs- og tilbageløbstemperatur er indstillet rigtigt. Alle rør, haner og ventiler skal også virke optimalt, således at hele fjernvarmesystemet i din bolig er optimeret bedst muligt.

På den måde sikrer du, at du udnytter det varme vand fra fjernvarmeværket bedst muligt. Det er både vejen til den bedste økonomi i din fjernvarmeinstallation og på den måde bidrager du også til større effektivitet i hele fjernvarmenettet og et bedre miljø.

Er du i tvivl om hvorvidt du udnytter fjernvarmen effektivt, så kan du altid kontakte VVS Søberg i Kolding. Vi har mange medarbejdere der ved lige præcis hvordan du optimerer din fjernvarme bedst muligt. Det koster ikke noget at ringe og få et uforpligtende tilbud, men det kan gå hen og blive dyrt, hvis du lader være.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK