24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Ejendomme og flyttelejligheder

Ved fraflytning og beboerskift i lejligheder er det som regel et godt tidspunkt at udskifte blandingsbatterier, saniteten eller måske helt renovere badeværelset. En beboer vil typisk have boet i lejligheden længe, og når der alligevel sker et beboerskift, vil det være fordelagtigt at give lejligheden et solidt gennemtjek og vurdere hvilke komponenter, der bør skiftes ud.

Vi undersøger grundigt flyttelejligheden

Vi tilbyder et samarbejde med ejendommens beslutningstager f.eks. vicevært, serviceleder eller administrator, hvor vi foretager en grundig undersøgelse af lejligheden på VVS-området. Vi ser på, hvor der skal opgraderes, om toiletter og blandingsbatterier skal udskiftes, og om der er tæringer på stigstrengene. Vi oplever, at beboere fra tid til anden selv foretager uautoriserede installationer, og derfor sørger vi også for at undersøge disse installationer for at finde ud af, om de er sikre og lovlige.

Vi noterer alt

Når vi gennemgår lejligheden, så noterer vi alle vores observationer, som vi giver til dig som administrator, og sammen beslutter vi, hvad der skal laves og udbedres. Nogle ting vil være af akut karakter, hvor andre måske blot skal udbedres indenfor et par år.
Hvis du som administrator ønsker det, så kan vi også gennemgå alle lejligheder på én gang f.eks 1 gang om året.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på 70 22 61 60

Kontakt:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK