Ejendomme og flyttelejligheder

Ved fraflytning og beboerskift i lejligheder er det gerne et godt tidspunkt at udskifte, blandingsbatterier, saniteten eller måske helt renovere badeværelset. En beboer vil typisk have boet i lejligheden længe, og når der alligevel sker et beboer-skift, vil det være fordelagtigt at give lejligheden et solidt gennemtjek og vurdere, hvilke komponenter der bør skiftes ud.

Vi undersøger grundigt flyttelejligheden

Vi tilbyder et samarbejde med ejendommens beslutningstager f.eks. vicevært, serviceleder eller administrator, hvor vi foretager en grundig undersøgelse af lejligheden på vvs-området. Vi ser på, hvor der skal opgraderes, om toiletter og blandingsbatterier skal udskiftes, og om der er tæringer på stigstrengene.Vi oplever, at beboere fra tid til anden selv foretager uautoriserede installationer, og derfor sørger vi også for at undersøge disse installationer for at sikre, om de er sikre og lovlige.

Vi noterer alt ned

Når vi gennemgår lejligheden, så noterer vi alle vores observationer ned, som vi giver til dig som administrator, og sammen beslutter vi, hvad der skal laves og udbedres. Nogle ting vil være af akut karakter, andre skal måske blot udbedres indenfor et par år.
Hvis du som administrator ønsker det, så kan vi også gennemgå alle lejligheder på en gang f.eks 1 gang om året.

VVS Søberg
– Din professionelle
samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig.

Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud

Vi har mange års erfaring i faget. Vi lægger vægt på et tæt og stærkt samarbejde, hvor alle parter deltager aktivt. Kontakt os i dag og hør nærmere!
X