Forbedring af afkøling i ejendomme

Et af de steder, hvor vi kan hjælpe en ejendom med at spare rigtig mange penge, er ved forbedringen af afkølingen på fjernvarmen.

Dyr afgift på afkøling af fjernvarmevand

Typisk foregår det sådan på større fjernvarmeværker, at man som ejendom skal betale en strafafgift, hvis man har en dårlig afkøling af fjernvarmevand. Hvis man for eksempel får varme på 70 grader ind i bygningen, og sender for varmt vand tilbage, så vil man have en dårlig afkøling, som i sidste ende vil betyde en stor økonomisk afgift. Og hvis der er tale om en større ejendom, kan det blive til rigtig mange penge.

Udsyring og indregulering

Vi tilbyder, at gennemtjekke hele systemet, og vi ser blandt andet på, om ventilerne er indstillet korrekt, og om varmeveksleren trænger til en udsyring. En udsyring udføres, fordi kalk og skidt ligger sig som en slags isolerende hinde i veksleren, og dermed vil afkølingsevnen blive forringet, og der leveres måske endda ringere temperaturer til radiatorer og varmtvandsinstallationen med ringere komfort for brugerne til følge.
Noget af det, vi også kigger på, vil være indreguleringen af termostatventiler og pumper. For hvis vandet flyder for hurtigt rundt i en radiator, så kan varmen ikke nå at blive afgivet til rummet. Kort sagt tager vi os af hele processen fra, når vandet kommer ind i ejendommen, og så trimmer og justerer vi systemet.

Vores samarbejde

Vi tilbyder som hovedregel både et engangstjek og et længerevarende samarbejde med ejendomme, og vi har erfaring med, at vores kunder er rigtig glade for de lange samarbejder. Således er man som ejendom i trygge hænder og kan være sikker på, at der løbende bliver holdt øje med afkølingen. Det kan også være fordelagtigt, at vi kommer ud og tjekker ved overgangsperioderne mellem årstiderne. For eksempel kan man ofte med fordel lukke helt for varmen i sommermånederne, hvorved man sparer rigtig mange penge.

Se på fjernvarmeregningen

Hvis man ikke umiddelbart er klar over et eventuelt problem med afkølingen, så bør man tjekke fjernvarmeregningen. Hvis man har en dårlig nedkøling og dermed betaler en afgift, så vil det fremgå af regningen. Og det er faktisk ikke et sjældent fænomen. Derfor vil et samarbejde med os potentielt set kunne spare ejendommen for rigtig mange penge fremover.

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på 70 22 61 60

Kontakt:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

X