24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Få et godt tilbud


Vi vil gerne give dig et tilbud du ikke kan sige nej til.

Kontakt os uforpligtende

Skriv dit navn og nummer herunder og vi kommer hurtigt tilbage til dig

Håndværkerfradrag på VVS-arbejde (2018) – få hjælp her

Når vi udfører arbejdet for dig, er det også muligt at få et håndværkerfradrag. Et håndværkerfradrag – eller servicefradrag – går ud på, at der forefindes et fradrag på op til 6.000 kroner pr. person for serviceydelser i hjemmet.

Vi giver et tilbud

Normalt er fradraget på arbejdslønnen, men hvis du foretrækker det, så kan vi lave et tilbud, hvor der står, hvor meget arbejdslønnen repræsenterer af prisen på et tilbudsarbejde.
Hvis du ikke er så stærk i reglerne omkring håndværkerfradraget, så tilbyder vi også rådgivning og vejledning i dette. Vi sørger desuden for altid at være på forkant med reglernes udvikling, således at vi kan give dig det bedste tilbud.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på 70 22 61 60

Kontakt:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK