24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Hvad er fordelen ved Pillefyr, frem for oliefyr?

Det vil normalt være billigere at køre med et pillefyr, hen over året. Der er en smule mere vedligehold, men kroner- og øre mæssig, vil det være billigere at varme huset op med pillefyr, i modsætning til et oliefyr.

 

Hvis jeg har et oliefyr, kan det så svare sig for mig, at skifte til pillefyr, og vil den besparelse være nævneværdig

Vi ser ofte, at folk med oliefyr, normalvis ligger i et ydre område, et område hvor der ikke er fjernvarme eller gas ude i vejen, så man har sin egen olietank, og sit eget oliefyr. Det er der hvor vi ret ofte ser, at man netop piller det gamle oliefyr ned, for at montere et pillefyr, eller en varmepumpe. Det er to produkter der kan bruges uafhængigt af, om der er mulighed for fjernvarme eller gas.

 

Er der finansiering på et pillefyr, og skal man vælge piller eller olie.

Det er muligt at få finansieret et pillefyr, og vi giver gerne et tilbud. I takt med, at oliefyret udfases, og du må ikke montere et oliefyr, hvor der er fjernvarme eller gas, det er ulovligt, men du kan få lov til, at montere et pillefyr eller varmepumpe.

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på:70 22 61 60

kontact:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK