24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Hvad er risikoen ved et selvrensende pillefyr.

 

Når et pillefyr er “selvrensende”, så betyder det typisk, at den har nogle funktioner, der går ind og renser nogle af de ting, som er nødvendigt at vedligeholde, ved et pillefyr, for at få en optimal drift. I takt med, at der er nogle funktioner, der skal gå ind at rense nogle dele, altså noget mekanisk der skal gå ind og flytte sig, så er der en risiko for, at der er noget der kan gå i stykker. Du vil alt andet lige, stadigvæk en gang imellem, have rensekosten i dit pillefyr, selvom du køber et delvist, eller fuldt ud selvrensende pillefyr.

 

Hvad er det den renser?

Den renser røgkanalerne, og retarderne, hvor den har nogle rensearme, der renser for slagger og sod. Alle de nye pillefyr, har næsten altid betegnelsen “selvrensende”. Vi anbefaler altid, selvom du køber et selvrensende fyr, at du selv går det efter, selv tømmer din askeskuffe, og en god idé vil også være, at køre en rensekost igennem, for at sikre sig, at det hele er, som det skal være.

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på:70 22 61 60

kontact:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK