24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Hvad koster et pillefyr i El?

Selve pillefyret, kræver kun det el, som det kræver at holde strøm i displayet. Du skal regne med, et par hundrede om året.

Der hvor du kommer til at bruge lidt mere el, er på cirkulationspumpen. Er det en nyere pumpe, så ligger forbruget, alt efter hvor meget varme du vil have i huset, omkring 1000 kroner. Men den pris skal du betale, uanset om det er gas eller fjernvarme, der skal pumpes rundt. Så selve pillefyret kræver ikke mere strøm, end at holde strøm i displayet.

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på:70 22 61 60

kontact:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK