24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

custom-preview

Hvad skal der bruges for at give en pris på installation af gasfyr

Normalvis, hvis vi skal give en pris på et gasfyr, og vi ikke er ude ved dig, så vil vi rigtig gerne bruge et par billeder, og en kort mail, hvori du beskriver huset, og hvor mange kvadratmeter det er.

Send en mail med oplysninger for at få en pris

Så kan vi nogenlunde kan spore os ind på, hvad er dit varmebehov, hvor mange mennesker bor der i husstanden og så videre.

Vi giver dig en pris over telefon eller mail

Hvis du gør det, har vi typisk mulighed for at give dig en pris over enten mail eller telefonsamtale.

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på:70 22 61 60

kontact:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK