24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

custom-preview

Hvordan finder jeg priser på bosch gasfyr?

Ja, vi kan godt hjælpe. Du har forskellige muligheder.

Ring ind til os og få hjælp

Du kan ringe ind til os, og få fat i en af vores interne teknikere, der over telefonen kan guide dig, og muligvis ud fra det give dig en pris allerede i telefonen.

Få en af vores teknikere ud til dig

Vi vil også rigtig gerne ud til dig med en af vores teknikere og besigtige, hvordan det ser ud ved dig, hvad der er optimalt, og tjekke hvilken Bosch kedel, der passer ind hos dig.

 

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på:70 22 61 60

kontact:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK