24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adispiscing elit. Nulla dignissim ante eget eros pulvinar id suscipit erat egestas. Aliquam erat volitpat mauris eu arcu

VVS Søberg løser VVS-entrepriser for privat, erhverv og offentlige institutioner og fungerer gerne som teknik-entreprenør.

VVS Søberg har mange års erfaring i faget. Vi løser VVS-entrepriser i fag- og storentrepriser, samt opgaver i samarbejde med hoved- og totalentreprenører for private, erhverv og offentlige institutioner. Vi kan endvidere samle teknikopgaver og fungere som teknik-entreprenør med ansvar for VVS, køl, sprinkler, ventilation samt el-arbejde.

Hos VVS Søberg lægger vi vægt på et tæt samarbejde med bygherren, hvor alle parter deltager aktivt i byggeriets faser. Det betyder, at vi ønsker en tæt dialog lige fra forslagsstadiet med projektoptimering frem til den færdige installation og den efterfølgende service. Det er vigtigt for os, at vi leverer den bedst mulige service, som vores kunder kan være tilfredse med.

Vores værdier er ansvarlighed, engagement, troværdighed, effektivitet og positivitet.

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK