24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Vores mantra er:
Glade kunder

Vi har i 2020 arbejdet med mange spændende fokusområder, hvoraf ét område har haft vores store opmærksomhed: Kundetilfredshed

Vi har blandt andet indført kundetilfredshedsmålinger, hvor alle kunder efter en endt opgave modtager et spørgeskema omkring kundetilfredshed. Disse viser, at vores fokus og indsatser har båret frugt.

Vi er super glade, stolte og taknemmelige for, at så mange kunder har ønsket at give os værdifuld feedback på vores leverancer – Både de mange fantastiske og gode, men også de mindre gode, som vi naturligvis hjælper i mål.

Vi arbejder konstant på at være attraktive gennem ordentlighed, dygtighed og positivitet i alt, hvad vi gør overfor dem, vi møder i vores dagligdag – eksternt som internt.

Vi har haft en rigtig god start på 2021, hvor vi vil fortsætte det gode samarbejde og den gode udvikling.

Kundetilfredshedsscoren for januar og februar 2021:

8,9ud af 10
NPS score på 53.

Vores mål for 2023 er en tilfredshedsscore på >9,0 ud af 10 for alle vores afdelinger i Søberg.

Vi har i januar og februar måned haft en svarprocent på 24% mod en typisk svarprocent på 12%, hvilket vi er rigtig glade for.

Fakta fra vores kunder er vigtige og afgørende for os:

Vi skaber glade kunder

gå til toppen

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK