Få Hjælp

70 22 61 60

Menu

70 22 61 60

Ændringer og åbningsdato: Bliv klar til at søge tilskud

Bygningspuljen åbner den 28. september for tilskud til boligforbedringer, der sparer energi. Ændringer i puljen gør, at der er tilskud til flere – men færre kan søge.

Nu ligger datoen fast: Tirsdag den 28. september åbner vi for en ny runde tilskud til boligforbedringer, der sparer energi.

Det vil være muligt at logge ind fra kl. 09 om morgenen, og kl. 10 dannes køen, og de første får mulighed for at udfylde deres ansøgning.

Vi forventer, at der igen vil være rift om tilskuddet. Der vil dog også være tilskud til flere, mens færre har mulighed for at søge:

 • Flere penge
  De planlagte 2 ansøgningsrunder i efteråret slås sammen til 1, så der er ca. 340 mio. kr. at søge om – i foråret var der 250 mio.
 • Lavere tilskudssatser
  Tilskudssatserne er sænket, så flere kan få tilskud. F.eks. kan du nu få 13-30.000 kr. i tilskud til varmepumpe, hvor det før var 19-42.000 kr. Beregn dit nye tilskud i Tilskudsberegneren
 • Målrettet energimærke E, F og G
  For at sikre tilskud til de boliger, der trænger mest, skal dit hus nu have energimærke E, F eller G, hvis du vil søge tilskud til isolering, vinduer eller drift. Der er ikke krav om energimærke, hvis du søger tilskud til varmepumpe.

Nye tilskudsmuligheder

Du kan ikke længere søge tilskud til såkaldt ’dørhøjt vindue’ som f.eks. en terrassedør. Til gengæld har du flere nye muligheder for tilskud:

 • Vandbårent rumvarmeanlæg, nu også hvis du skifter til fjernvarme
 • Store varmepumper, f.eks. i boligforeninger
 • Varmepumpe i kombination med ventilationsanlæg

Læs mere om ændringerne i tilskuddet

Fordel hvis du søger tilskud til varmepumpe

Bygningspuljen er skruet sammen, så den største del af pengene skal bruges på at fremme skift af opvarmningsform til varmepumpe. Du har derfor bedre chance for at få tilskud, hvis du søger til varmepumpe.
Søger du til flere forbedringer – f.eks. isolering og varmepumpe – får du også en fordel, når varmepumpe er én af forbedringerne.

Omvendt kan du opleve, at andre får tilskud og ikke dig, selvom du var foran dem i køen, hvis du alene søger tilskud til f.eks. isolering.

Sådan bliver du klar til at søge

Det er en god ide at være forberedt, når der åbnes for ansøgninger.
Du kan blive klar ved at:

Vi er klar til at hjælpe dig!

Kontakt os i dag, og en af vores eksperter vil være klar til at hjælpe dig med processen.

Form SPAR VARMEPUMPE

Udfyld formularen og så kontakter vi dig

gå til toppen