24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Få et godt tilbud


Vi vil gerne give dig et tilbud du ikke kan sige nej til.

Kontakt os uforpligtende

Skriv dit navn og nummer herunder og vi kommer hurtigt tilbage til dig

Udskiftning af varmtvandsbeholder

Varmtvandsbeholdere er ofte lidt et overset emne, da langt de fleste husstande ikke har brug for at få skiftet den. Men bor du i et parcelhus, der er omkring 20-30 år gammelt, så vil du ofte ikke have fået serviceret beholderen, og uden regelmæssigt opsyn så kan de gamle varmtvandsbeholdere godt begynde at se tæringer.

Vi klarer hele udskiftningen

Derfor vil vi råde til at få tjekket varmtvandsbeholderen, og når du skal have den skiftet, så kommer vi ud til dig, hvor vi afmonterer den gamle beholder.

Derefter sætter vi den nye varmtvandsbeholder op og tilbyder selvfølgelig også teknisk rådgivning såsom om størrelsen på varmtvandsbeholderen er den rigtige m.m.

Når vi har monteret den nye beholder, så klarer vi naturligvis også oprydningen, og vi sørger også for bortskaffelse af den gamle beholder.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på 70 22 61 60

Kontakt:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK