24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Optimerede VVS installationer giver en optimeret økonomi

Dårligt optimerede VVS installationer kan i længden koste dig mange penge. Hvis dine installationer ikke er korrekt indstillet, er der god sandsynlighed for at du betaler unødvendigt mange penge for energi, varme og vand. Hvis din fjernvarme f.eks. ikke fungerer optimalt, kan du ende med at betale unødvendige penge for opvarmning af vand og bolig. Det er der absolut ingen grund til.

Det kan være enormt svært for den ufaglærte at gennemskue, hvorvidt dine VVS installationer kører som de skal. Umiddelbart ser det hele måske ud til at virke, men en faglært VVS’er kan med ret god sandsynlighed finde flere forskellige steder, hvor installationerne kan optimeres. På den måde kan du også spare penge.

Det er ikke kun vigtigt for din økonomi at have styr på dine VVS installationer, det er samtidigt vigtigt for vores miljø. Vand og energispild er ikke godt for vores jord, og i en tid med så meget fokus på global opvarmning, er det vores alles ansvar at bruge så lidt energi som overhovedet muligt.

VVS service i Sønderborg

Hos VVS Søberg i Sønderborg tilbyder vi VVS service på alle typer opgaver. Der findes ingen opgave der er for stor eller for lille til os. Uanset om det er et stoppet afløb, et sprunget vandrør eller et større projekt, så er VVS Søberg klar på opgaven.

Hvis du står foran renovering, nybygning eller tilbygning af f.eks. badeværelse eller køkken, er det et projekt vi gerne hjælper dig med. Vi har mange års erfaring indenfor området, og den erfaring kan komme dig til gode i løbet af dit næste projekt.

Du kan til enhver tid ringe til os og bede om en vurdering af opgaven. Vi kommer gerne hjem til dig, vurderer opgaven og giver dig et uforpligtende tilbud på den bedste, mest effektive og billigste løsning.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK