Pillefyr

Et pillefyr er skånsomt for miljøet og giver store besparelser i varmeudgiften. VVS Søberg monterer og udskifter i hele landet, ligesom vi tilbyder serviceeftersyn.

VVS Søberg tilbyder at montere og udskifte pillefyr i hele landet, da vi har teknikere kørende i hele Danmark. Vores teknikere er specialister inden for deres område og har en bred erfaring med både montering, udskiftning og vedligeholdelse.

Et pillefyr kræver løbende vedligeholdelse. De nye modeller i dag er mere eller mindre selvrensende, men vi anbefaler altid, at man renser og vedligeholder fyret for at opretholde den optimale drift. Det er en lille arbejdsindsats sammenlignet med udbyttet. Hos VVS Søberg tilbyder vi videomateriale og andet materiale, der nemt viser dig, hvordan du skal rense dit pillefyr.

Modsat varmepumper findes der intet lovkrav om serviceeftersyn ved pillefyr, men vi anbefaler dog at få lavet et serviceeftersyn. Vores teknikere er altid klar til at hjælpe og vejlede dig, så kontakt os i dag, hvis du har nogen spørgsmål.

Fordele ved pillefyr

En af de mange fordele ved at vælge et pillefyr er de store besparelser, der er at hente i varmeudgiften, samt en hurtig tilbagebetalingstid. En anden vigtig fordel er, at træpiller er skånsomme for miljøet, så du med god samvittighed kan opvarme din bolig. Ligesom med gasfyr, varmepumper mm. justerer fyret selv varmen, så den passer perfekt til din families behov.

Kontakt os i dag

Som altid tilbyder vi at komme ud og besigtige din bolig, så du får en skræddersyet løsning, der matcher dine behov. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

VVS Søberg
– Din professionelle
samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig.

Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud

Med et pillefyr kan der være store besparelser at hente i varmeudgiften - kontakt os i dag og lad os finde den rigtige løsning til dig!
X