Få et godt tilbud


Vi vil gerne give dig et tilbud du ikke kan sige nej til.

Kontakt os uforpligtende

Skriv dit navn og nummer herunder og vi kommer hurtigt tilbage til dig

Pillefyr

Et pillefyr er skånsomt for miljøet og giver store besparelser i varmeudgiften. VVS Søberg monterer og udskifter i hele landet, ligesom vi tilbyder serviceeftersyn.

VVS Søberg tilbyder at montere og udskifte pillefyr i hele landet, da vi har teknikere kørende i hele Danmark. Vores teknikere er specialister indenfor deres område og har en bred erfaring med både montering, udskiftning og vedligeholdelse.

Et pillefyr kræver løbende vedligeholdelse. De nye modeller i dag er mere eller mindre selvrensende, men vi anbefaler altid, at man renser og vedligeholder fyret for at opretholde den optimale drift. Det er en lille arbejdsindsats sammenlignet med udbyttet. Hos VVS Søberg tilbyder vi videomateriale og andet materiale, der nemt viser dig, hvordan du skal rense dit pillefyr.

Modsat varmepumper findes der intet lovkrav om serviceeftersyn ved pillefyr, men vi anbefaler dog at få lavet et serviceeftersyn. Vores teknikere er altid klar til at hjælpe og vejlede dig, så kontakt os i dag, hvis du har nogen spørgsmål.

Fordele ved pillefyr

En af de mange fordele, ved at vælge et pillefyr, er de store besparelser, der er at hente i varmeudgiften samt en hurtig tilbagebetalingstid. En anden vigtig fordel er, at træpiller er skånsomme for miljøet, så du med god samvittighed kan opvarme din bolig. Ligesom med gasfyr, varmepumper mm., justerer fyret selv varmen, så den passer perfekt til din families behov.

Kontakt os i dag

Som altid tilbyder vi at komme ud og besigtige din bolig, så du får en skræddersyet løsning, der matcher dine behov. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på 70 22 61 60

Kontakt:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

X