Reparation og udskiftning af blandingsbatterier og toiletter i ejendomme

Vi tilbyder at lave samarbejdsaftale med administratorer, viceværter eller serviceledereomkring håndtering af vvs arbejde. Vi oplever, at en sådan aftale giver grobund for et godt samarbejde, hvor du som administrator kan få et bedre overblik over både økonomi og situation, samt faste tilknyttede medarbejdere.

Enighed skaber tryghed

Det, vi ofte konkret gør, er, at vi sætter os med sammen og laver nogle klare aftaler og budgetter med dig som administrator. Vi sørger for at lægge helt rene linjer, som er en klar fordel for dig som administrator, så der ikke dukker ubehagelige økonomiske overraskelser op undervejs. Vi behøver ikke nødvendigvis at have en serviceaftale, men vi sørger for at lave formaliserede aftaler.
Vi gør også det, at vi undervejs evaluerer sammen på arbejdet og aftalerne, således at administrator ikke vil behøve bekymre sig om aftalerne.

Aftaler hvad vi må og ikke må

En serviceaftale vil i bund og grund gå ud på, at vi sammen aftaler, hvad vi må og ikke må og f.ekshvilke fabrikater, vi benytter os af. Det giver så vores dygtige servicemontører tilladelse til at vurdere, om et blandingsbatteri eller toilet kan repareres eller helt skal udskiftes. Er der tale om ældre dele, vil det oftest ikke kunne betale sig at reparere skaden, og så skifter vi ud med moderne fabrikater. Vi sørger også gerne for at bruge de samme fabrikater i hele ejendommen, således at vi opnår en ensartethed, hvor alle beboere får samme behandling.

Faste priser

Vi vil rigtig gerne lave en aftale om faste priser, således at du som administrator præcis ved, hvad arbejdet kommer til at koste. Det oplever vi giver ro og klarhed. Vi laver gerne en enhedspris – for eksempel at et toilet koster så og så meget, og det samme for et blandingsbatteri. Og det gælder også arbejdstider, som har en fast pris.

VVS Søberg
– Din professionelle
samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig.

Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud

Vi har mange års erfaring i faget. Vi lægger vægt på et tæt og stærkt samarbejde, hvor alle parter deltager aktivt. Kontakt os i dag og hør nærmere!
X