Reparation og udskiftning af blandingsbatterier og toiletter i ejendomme

Vi tilbyder at lave samarbejdsaftaler med administratorer, viceværter eller serviceledere omkring håndtering af VVS-arbejde. Vi oplever, at en sådan aftale giver grobund for et godt samarbejde, hvor du som administrator kan få et bedre overblik over både økonomi og situation samt faste tilknyttede medarbejdere.

Enighed skaber tryghed

Det, vi konkret gør, er, at vi sætter os ned sammen og laver nogle klare aftaler og budgetter med dig som administrator. Vi sørger for at have helt rene linjer, som er en klar fordel for dig som administrator, så der ikke dukker ubehagelige økonomiske overraskelser op undervejs. Vi behøver ikke nødvendigvis at have en serviceaftale, men vi sørger for at lave formaliserede aftaler.
Vi gør også det, at vi undervejs evaluerer på arbejdet og aftalerne, således at administrator ikke behøver at bekymre sig om aftalerne.

Aftaler hvad vi må og ikke må

En serviceaftale vil i bund og grund gå ud på, at vi sammen aftaler, hvad vi må og ikke må og f.eks. hvilke fabrikater, vi benytter os af. Det giver så vores dygtige servicemontører tilladelse til at vurdere, om et blandingsbatteri eller et toilet kan repareres, eller helt skal udskiftes. Er der tale om ældre dele, vil det oftest ikke kunne betale sig at reparere skaden, og så skifter vi ud med moderne fabrikater. Vi sørger også gerne for at bruge de samme fabrikater i hele ejendommen, således at vi opnår en ensartethed, hvor alle beboere får samme behandling.

Faste priser

Vi vil rigtig gerne lave en aftale om faste priser, således at du som administrator præcis ved, hvad arbejdet kommer til at koste. Det oplever vi giver ro og klarhed. Vi laver gerne en enhedspris – for eksempel at et toilet koster så og så meget, og det samme for et blandingsbatteri. Og det gælder også arbejdstider, hvor der også er en fast pris.

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på 70 22 61 60

Kontakt:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

X