Reparation/udskiftning af blandingsbatterier og toiletter

Fra tid til anden kan du komme til at opleve, at blandingsbatteriet er blevet for slidt, eller toilettet er begyndt at løbe. Dette er meget almindelige husholdningsproblemer, som vi har stor erfaring med at løse.

Blandingsbatteri

Blandingsbatteriet er vandhanen, og eftersom du bruger vandhanen meget ofte, vil det slide på den. Denne opgave kan vi klare hurtigt og let, da vores servicemontør har mulighed for at reparere en lang række af de almindelige blandingsbatterier, som findes rundt omkring i hjemmene.
Ofte vurderer vi dog, at det ikke kan betale sig for dig at få batteriet repareret, så derfor tilbyder vi at sætte et nyt op. Vi har derfor altid en lang række blandingsbatterier med i bilen, som du kan vælge imellem. Har du et mere specifikt ønske til, hvordan det skal se ud, så kontakt os på forhånd, og så finder vi sammen en løsning.

Toilettet

Hvis du oplever, at dit toilet løber, så kontakt endelig vores kundecenter, og så sørger vi for at få en fagmand ud og se på toilettet – han kommer hurtigt ud og ser på, om toilettet skal udskiftes, eller om det kan repareres. Skal det udskiftes, så kommer vi en anden dag hurtigst muligt og klarer opgaven.

Hvis du ønsker en hurtig vurdering, om det kan betale sig at reparere toilettet, så send meget gerne et par billeder til os også, og så vil vi højest sandsynligt med det samme kunne vurdere, om toilettet bør repareres, eller om der skal monteres et nyt. Dette vil gøre det lettere både for os og dig, og herefter giver vi dig et godt tilbud og kommer gerne ud hurtigst muligt og klarer opgaven.

VVS Søberg
– Din professionelle
samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig.

Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud

Står du med en akut skade, så kontakt os med det samme! Ring til os på tlf. 70226160 eller udfyld kontaktformularen herunder.
X