24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Få et godt tilbud


Vi vil gerne give dig et tilbud du ikke kan sige nej til.

Kontakt os uforpligtende

Skriv dit navn og nummer herunder og vi kommer hurtigt tilbage til dig

Servicering af vand- og varmeinstallationer

I hjemmet kan du hurtigt komme til at opleve småskavanker i installationerne, og derfor har vi dygtige folk, der kan servicere alt indenfor vand og varme. Vi tilbyder derfor at komme direkte ud til dig, hvis du oplever driftsproblemer, og så sørger vi for, at problemet bliver løst.

Både vand og varme

Vi kan hjælpe dig med en lang række problemer i huset eller lejligheden, og det kan være alt fra en radiator, der varmer for meget eller slet ikke varmer overhovedet til en vandhane, hvor der ikke kommer vand ud.

Send billeder med

Hvis du vil være helt sikker på, at vi kan klare problemet hurtigt, så kontakt gerne vores kundecenter med en god beskrivelse af problemet og send meget gerne billeder også, så vi visuelt kan se problemet.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på 70 22 61 60

Kontakt:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK