24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24tVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Bygningspuljen blev tømt på 12 timer. Nåede du heller ikke at søge? Vi har en anden løsning!

Fik du ikke tilskud til en varmepumpe, så behøver du ikke at vente til puljen åbner igen sidst på året. Faktisk kan det sagtens betale sig at handle nu.

Regeringen har nemlig hævet håndværkerfradraget, og det betyder store besparelser, hvis du vælger at få installeret en varmepumpe nu.

På den måde sikre du, at dit nye, energibesparende system er klar til vinteren, og det kan mærkes på varmeregningen. Faktisk vil mange kunne spare op til 50% ved at skifte fra oliefyr til varmepumpe.

Der er altså ingen grund til at vente. Ved at handle nu og bruge håndværkerfradraget, så undgår du endnu en dyr fyringssæson, og opnår på den måde den samme besparelse, som bygningspuljen ellers ville have give dig.

Og så kan du jo altid søge bygningspuljen til et andet projekt.

Vi hjælper dig igennem beregningerne og processen, så du kan føle dig sikker i din beslutning.

Form SPAR VARMEPUMPE

Udfyld formularen og så kontakter vi dig
gå til toppen

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK