24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Få et godt tilbud


Vi vil gerne give dig et tilbud du ikke kan sige nej til.

Kontakt os uforpligtende

Skriv dit navn og nummer herunder og vi kommer hurtigt tilbage til dig

Stoppet afløb – få hjælp allerede i dag

Både på toilettet og køkkenet kan du af og til opleve, at afløbet stopper. I køkkenet sker det ofte i køkkenvasken, for det er svært at undgå, at der kommer madrester ned i vasken og afløbet. Vandet kan også begynde at stemme op og boble i både vask og bruseniche. Toilettet kan også begynde at klukke og boble, når man skyller ud. Alt dette er tegn på, at en tilstopning er på vej, og derfor råder vi til at få problemet løst så hurtigt som muligt.

Vi klarer både de små og store afløbsproblemer

Ligegyldig om det er små eller store afløbsproblemer, så har vi kompetente fagfolk, der gerne kommer ud og afhjælper problemet. Vores håndværkere kan for eksempel komme ud og skille vasken ad og rense den, hvis madrester har blokeret afløbet, og er det nødvendigt at køre en split gennem afløbet, så klarer vi også det.
Hvis problemet er af større omfang, servicerer vi også dette for dig, da vi har en lang række kompetente samarbejdspartnere som for eksempel slamsugere, der håndterer de større opgaver.

Ring trygt til os

Hvis du står i den situation, at dit afløb er ved at blive tilstoppet, så kan du blot ringe til vores kundecenter. Så aftaler vi sammen et tidspunkt hurtigst muligt, hvor vi kommer ud – og som oftest vil vi kunne løse problemet med det samme. Vi har ikke faste tilbudspriser på arbejdet men derimod en timeløn, da opgaverne varierer i tid og omfang.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på 70 22 61 60

Kontakt:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK