Stoppet afløb – få hjælp allerede i dag

Både på toilettet og køkkenet kan du af og til opleve, at afløbet stopper. I køkkenet sker det ofte i køkkenvasken, for det er svært at undgå, at der kommer madrester ned i vasken og afløbet. Vandet kan også begynde at stemme op og boble i både vask og bruseniche. Toilettet kan også begynde at klukke og boble, når man skyller ud. Alt dette er tegn på, at en tilstopning er på vej, og derfor råder vi til at få problemet løst så hurtigt som muligt.

Vi klarer både de små og store afløbsproblemer

Ligegyldig om det er små eller store afløbsproblemer, så har vi kompetente fagfolk, der gerne kommer ud og afhjælper problemet. Vores håndværkere kan for eksempel komme ud og skille vasken ad og rense den, hvis madrester har blokeret afløbet, og er det nødvendigt at køre en split gennem afløbet, så klarer vi også det.
Hvis problemet er af større omfang, servicerer vi også dette for dig, da vi har en lang række kompetente samarbejdspartnere som for eksempel slamsugere, der håndterer de større opgaver.

Ring trygt til os

Hvis du står i den situation, at dit afløb er ved at blive tilstoppet, så kan du blot ringe til vores kundecenter. Så aftaler vi sammen et tidspunkt hurtigst muligt, hvor vi kommer ud – og som oftest vil vi kunne løse problemet med det samme. Vi har ikke faste tilbudspriser på arbejdet men derimod en timeløn, da opgaverne varierer i tid og omfang.

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på 70 22 61 60

Kontakt:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

X