24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Få et godt tilbud


Vi vil gerne give dig et tilbud du ikke kan sige nej til.

Kontakt os uforpligtende

Skriv dit navn og nummer herunder og vi kommer hurtigt tilbage til dig

Utætte vandrør – få hjælp her

Et enkelt dryp kan hurtigt blive til en stor skade: Der findes forskellige vandrør flere steder i huse og lejligheder, som er ansvarlige for at transportere vandet rundt.

Desværre kan tid og brug tære på rørene, og det kan af og til være nødvendigt at få udskiftet vandrørene.

Teknisk set er et utæt rør en tæring, der ofte opstår som følge af rust. Et utæt rør kan give meget akutte og ubehagelige følger, men ofte vil der løbende være tegn på en begyndende utæthed, hvor vand begynder at pible frem. Det er vigtigt at tage hånd om problemet, før det udvikler sig, og her har vi den nødvendig erfaring, som kan afhjælpe skaden.

Vi har folk, som hurtigt og nemt kan skifte et skadet vandrør, og vi har også kompetencerne til at vurdere, hvilke materialer der skal bruges til erstatning. For eksempel vil det være hensigtsmæssigt at udskifte gamle jernrør med mere tidssvarende plast.

For at gøre det endnu lettere for vores kunder, så kan man med fordel tage et billede af skaden og sende til os sammen med ordren.

På denne måde kan vi bedre vurdere, hvilken slags skade der er tale om. Selvfølgelig kan billeder snyde, for det kan være svært at tage billedet i den bedste vinkel. Derfor har vores folk også almindelige standardarmaturer med i bilen, som kan håndtere de fleste dagligdagsproblemer.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på 70 22 61 60

Kontakt:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK