Utætte vandrør – få hjælp her

Et enkelt dryp kan hurtigt blive til en stor skade: Der findes forskellige vandrør flere steder i huse og lejligheder, som er ansvarlige for at transportere vandet rundt.

Desværre kan tid og brug tære på rørene, og det kan af og til være nødvendigt at få udskiftet vandrørene.

Teknisk set er et utæt rør en tæring, der ofte opstår som følge af rust. Et utæt rør kan give meget akutte og ubehagelige følger, men ofte vil der løbende være tegn på en begyndende utæthed, hvor vand begynder at pible frem. Det er vigtigt at tage hånd om problemet, før det udvikler sig, og her har vi den nødvendigeerfaring, som kan afhjælpe skaden.

Vi har folk, som hurtigt og nemt kan skifte et skadet vandrør, og vi har også kompetencerne til at vurdere, hvilket materiale der skal bruges til erstatning. For eksempel vil det være hensigtsmæssigt at udskifte gamle jernrør med det mere tidssvarende plast.

For at gøre det endnu lettere for vores kunder så kan man med fordel tage et billede af skaden og sende til os sammen med ordren.

Så kan vi bedre vurdere, hvilken slags skade der er tale om. Selvfølgelig kan billeder snyde, for det kan være svært at tage billedet i den bedste vinkel. Derfor har vores folk også almindelige standard-fittings med i bilen, som kan håndtere de fleste dagligdagsproblemer

VVS Søberg
– Din professionelle
samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig.

Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud

Står du med en akut skade, så kontakt os med det samme! Ring til os på tlf. 70226160 eller udfyld kontaktformularen herunder.
X