Ejendomme – varmecentraler

Et af de tilbud, vi har til ejendomme, er vores gennemgang af ejendommens varmecentral med en aftalt frekvens. En VVS serviceaftale. I ejendomme er det er vigtigt, at der altid er varme og varmt vand, da varmecentralen servicerer rigtig mange beboere og det involverer mange, hvis der sker et nedbrud. Et regelmæssigt varmeservice fra VVS Søberg gør, at der opnås en højere drift sikkerhed og derved reducerer vi risikoen for at mange beboere pludselig står uden varmt vand eller varme.

Vi tjekker varmecentralen regelmæssigt

Vi tilbyder en serviceaftale, hvor vi sender vores dygtige fagfolk ud til ejendommen og gennemgår hver enkelt del af varmecentralen. Det kan vi gøre en gang om måneden eller hver tredje uge for at være sikre på, at alt fungerer, som det skal. På den måde er vi på forkant med situationen, hvis der skulle opstå problemer med varmecentralen. Den aftale har også den fordel, at hvis der akut opstår et problem, så kender vi allerede ejendommen og har styr på, hvor alting sidder. Det betyder, at vi hurtigere kan agere og udbedre skade.

Tryghed for ejendommen

Vi oplever fra vores kunder, at dette er et attraktivt tilbud, som især giver tryghed. En anden fordel er også, at du som administrator eller vicevært allerede kender den vvs ‘er, som er tilknyttet ejendommen og derfor ved man altid, hvor man står, hvis en skade mod forventning skulle opstå. Vi tjekker også temperaturen på varmtvandsbeholderen så risiko for eventuel bakterievækst i varmtvandsbeholderen og i det varme brugsvand reduceres.
I en service aftale aftaler vi hvilke dele og komponenter vi skal kontrollere i varmecentralen. Ofte vil vi også kunne give rentable anbefalinger,på blandt andet ældre pumper, som bruger meget strøm og ventiler der er ringe indreguleret.

Tilbud til både nye og gamle kunder

Vi tilbyder denne serviceaftale både til vores allerede-eksisterende kunder og nye kunder. Alle kan rådspørge os. Kontakt gerne vores kundecenter for rådgivning og vejledning. Vi oplever, at det giver en tryghed, at man altid kan kontakte os og regne med, at vi holder en fast rutine. Desuden har vi altid teknisk kyndige medarbejdere som tager sig af sagen.

VVS Søberg
– Din professionelle
samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig.

Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud

Vi har mange års erfaring i faget. Vi lægger vægt på et tæt og stærkt samarbejde, hvor alle parter deltager aktivt. Kontakt os i dag og hør nærmere!
X