Ejendomme – varmecentraler

Et af de tilbud, vi har til ejendomme, er vores gennemgang af ejendommens varmecentral med en aftalt frekvens. I ejendomme er det vigtigt, at der altid er varme og varmt vand, da varmecentralen servicerer rigtig mange beboere, og det involverer mange, hvis der sker et nedbrud. En regelmæssigt varmeservice fra VVS Søberg gør, at der opnås en højere driftsikkerhed og derved reduceres risikoen for, at mange beboere pludselig står uden varmt vand eller varme.

Vi tjekker varmecentralen regelmæssigt

Vi tilbyder en serviceaftale, hvor vi sender vores dygtige fagfolk ud til ejendommen og gennemgår hver enkelt del af varmecentralen. Det kan vi gøre en gang om måneden eller hver tredje uge for at være sikre på, at alt fungerer, som det skal. På den måde er vi på forkant med situationen, hvis der skulle opstå problemer med varmecentralen. Aftalen har den fordel, at hvis der akut opstår et problem, så kender vi allerede ejendommen og har styr på, hvor alting sidder. Det betyder, at vi hurtigere kan agere og udbedre skaden.

Tryghed for ejendommen

Vi oplever fra vores kunder, at dette er et attraktivt tilbud, som giver tryghed. En fordel er også, at du som administrator eller vicevært allerede kender den VVS‘er, som er tilknyttet ejendommen, og derfor ved man altid, hvor man står, hvis en skade mod forventning skulle opstå. Vi tjekker også temperaturen på varmtvandsbeholderen, så risiko for eventuel bakterievækst i varmtvandsbeholderen og i det varme brugsvand reduceres.
I en serviceaftale aftaler vi hvilke dele og komponenter, vi skal kontrollere i varmecentralen. Ofte vil vi også kunne give rentable anbefalinger på blandt andet ældre pumper som bruger meget strøm og ventiler, der er ringe indreguleret.

Tilbud til både nye og gamle kunder

Vi tilbyder denne serviceaftale både til vores allerede eksisterende kunder og nye kunder. Alle kan rådspørge os. Kontakt gerne vores kundecenter for rådgivning og vejledning. Vi oplever, at det giver en tryghed, at man altid kan kontakte os og regne med, at vi holder en fast rutine. Desuden har vi altid tekniske og kyndige medarbejdere, som tager sig af sagen.

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på 70 22 61 60

Kontakt:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

X