24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

Varmepumper

Låne Beregner

Varmepumpe er en optimal løsning for mange. VVS Søberg tilbyder energiberegning hjemme hos dig, før du beslutter dig. Vi tilbyder også en serviceaftale.

Hos VVS Søberg monterer vi varmepumper i hele Danmark. Vi har teknikere kørende i hele landet, som er specialister indenfor dette område.

En varmepumpe er nem at vedligeholde og kan være en optimal løsning for mange. Vi monterer varmepumper i både nye og ældre huse. Hos VVS Søberg tilbyder vi at lave individuelle energiberegninger, så du kan se, hvad du kan forvente, når du får installeret en varmepumpe sammenlignet med din nuværende løsning.

Ved installation af varmepumpe er der et lovkrav om et årligt eftersyn. Hos VVS Søberg tilbyder vi naturligvis autoriseret serviceeftersyn. Sammen laver vi en serviceaftale, så du ikke skal bekymre dig om noget, de næste mange år frem.

Kontakt os i dag

Vi besigtiger altid din bolig, inden vi afgiver et tilbud, og lytter til dine behov, så vi sammen kan finde frem til, hvilken løsning der er den bedste for dig og din bolig.

Vi tilbyder også finansiering ved montering og udskiftning af varmepumpe. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.


VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på 70 22 61 60

Kontakt:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK