24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

VVS døgnvagt i Åbenrå – vi er klar til at hjælpe

Der kan opstå mange forskellige situationer på forskellige tidspunkter, hvor det er godt, at kende en god VVS døgnvagt. Du har måske oplevet en af de situationer før, ellers vil du højst sandsynligt komme til at opleve det en dag.

Forestil dig f.eks. at du vågner om natten og skal på toilet, men afløbet er stoppet. Du vågner måske op til et sprunget vandrør, og en køkkengulv fuld af vand. I disse situationer kan det være rigtig svært at overskue, hvad der lige præcis skal ske.

Det er ovenikøbet vigtigt, at der i disse situationer bliver handlet hurtigt. Hvis ikke du reagerer hurtigt på f.eks. et sprunget vandrør, kan følgeskaderne blive meget værre end nødvendigt. Det kan gå hen og blive meget dyrere og mere tidskrævende, end hvis du havde reageret korrekt og med det samme.

VVS døgnvagt i Åbenrå

Hvis du skulle være så uheldig at stå i en situation hvor du har brug for hurtig, kompetent og effektiv VVS hjælp, så er du havnet det rette sted.

VVS Søberg har døgnvagt i Åbenrå, som altid har medarbejdere, der er parate til at rykke ud, hvis du skulle få brug for det. Vi har med stor sandsynlighed løst et lignende problem før, så vi ved lige præcis, hvad der skal gøres. Det giver dig tryghed i at problemet bliver løst ordentligt, og du vil slippe for de unødvendige følgeskader, der kunne have opstået.

Hvis du ikke allerede har gjort det, så anbefaler vi dig, at du skriver nummeret på vores døgnvagt ned, så du altid er forberedt. Uanset hvornår uheldet er ude, så rykker vi hurtigt ud og løser problemet for dig. Det er altid smart at være godt forberedt.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK