24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

VVS døgnvagt i Haderslev – ring 70 22 61 60

Har du nogensinde prøvet at vågne op til et stoppet toilet? Måske har du prøvet at vågne op til en bruser, der ikke vil give varmt vand? Hvis du har prøvet dette vil du også vide, at det altså er en meget træls situation. Præcis ligesom at gå på toilettet er en menneskeret, burde et varmt morgenbad være det samme.

Du er måske en af de uheldige, der har prøvet at vågne op eller komme hjem til et sprunget vandrør? Det er jo en problemstilling af lidt større kaliber, som kræver omgående handling. Hvis ikke du handler med det samme, kan det gå hen og blive et meget dyrt og tidskrævende problem.

Det er lige præcis i sådanne situationer, at det er superrart at vide hvem man skal spørge om hjælp.

VVS døgnvagt i Haderslev

Hvis du har oplevet nogle af de ovenstående problemstillinger, så vil du vide, hvor rart det er at kende en god VVS døgnvagt. Du ved måske allerede, hvor du kontakter os, ellers er det med at få skrevet nummeret ned. VVS Søbergs døgnvagt i Haderslev, er altid klar til at komme dig til undsætning på de mest ubelejlige tidspunkter.

Det kan være virke meget uoverskueligt for de fleste, at stå med f.eks. et sprunget vandrør midt om natten. Der er der ikke noget at sige til, og det kan være lidt svært at vide, hvad man skal gøre. Det er så der, vi kommer ind i billedet.

Vi har prøvet tingene mange gange før, og vi ved præcis hvordan opgaven skal håndteres. Vi har en masse kompetente og erfarne medarbejdere, der rykker hurtigt ud, hvis uheldet skulle være ude. Så skynd dig at få lagt vores nummer i telefonbogen, så du altid er forberedt. Det skader aldrig at være godt forberedt, og du vil garanteret ikke komme til at fortryde det, hvis du nogensinde skulle stå i situationen.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK