pinflix yespornplease porncuze.com porn800.me porn600.me tube300.me tube100.me watchfreepornsex.com

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

VVS døgnvagt i Sønderborg – få hjælp her

Har du nogensinde prøvet at vågne op midt om natten til et sprunget vandrør? Du har måske prøvet at vågne midt om natten for at gå på toilettet, blot for at komme ud til et stoppet afløb? Der kan opstå mange uheldige situationer på ubelejlige tidspunkter, og i disse situationer er det rigtig rart at vide hvem man kan spørge om hjælp.

Nogen situationer er selvfølgelig mere kritiske end andre. Hvis du f.eks. vågner op til et sprunget vandrør, er det vigtigt at du reagerer hurtigt for at minimere følgeskaderne. Det kan være svært at vide præcis hvordan man skal gribe sådan en situation an, og det er derfor vigtigt at du ved på forhånd, hvem du skal ringe og spørge om hjælp.

VVS døgnvagt i Sønderborg

Hvis uheldet er ude og du bor i Sønderborg eller omegn, så er du heldig. VVS Søberg har nemlig en døgnvagt i Sønderborg, som er klar til at komme dig til undsætning – selv på de meste ubelejlige tidspunkter.

Hos VVS Søberg har vi siden 1990 leveret VVS løsninger i alle størrelser i mange dele af landet. Der er ikke den opgave vi ikke har prøvet. Vi har erfaring med det hele, og ved lige præcis, hvordan de forskellige situationer skal tackles.

Vores erfaring kan især komme dig til gode, hvis du nogensinde skulle få brug for en VVS døgnvagt. Hvis der sker noget der kræver at der handles hurtigt som f.eks. et sprunget vandrør, så kan du altid give vores døgnvagt et kald. Vi rykker hurtigt ud og får styr på situationen med det samme, for at mindske følgeskaderne. Derfra guider vi dig igennem hvad næste skridt er, og vi forlader ikke din bolig før der igen er styr på situationen.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK