24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

VVS døgnvagt i Vojens – Ring på 70 22 61 60

Der kan opstå rigtig mange situationer, hvor du vil være glad for at kende en god VVS døgnvagt. Af en eller anden grund har de situationer det altid med at opstå på uheldige tidspunkter.

Hvis du pludselig står med et sprunget vandrør midt om natten, eller andre vigtige installationer fejler, så skal der handles virkelig hurtigt og måske har du selv svært ved at vide, hvordan det lige skal håndteres. I de situationer er det vigtigt, at der bliver gjort noget hurtigt for at mindske følgeskaderne, men hvad skal der lige gøres?

Det er her VVS Søbergs døgnvagt kommer ind i billedet. Uanset hvilket problem, der skulle opstå, så ved vi, hvordan det skal håndteres. Vi anbefaler dig derfor at skrive vores nummer ned, så du altid ved, hvor du kan kontakte os. Det vil give dig større tryghed, hvis du pludselig skulle stå i en uheldig situation og ovenikøbet på et ubelejligt tidspunkt.

VVS døgnvagt i Vojens

Hvis du bor i Vojens eller omegn, så kan du kontakte os, når du har allermest brug for det. Vi kan være din erfarne VVS døgnvagt og vi er ovenikøbet i nærheden. VVS Søberg har siden 1990 leveret store og små VVS løsninger i hele landet til både private og erhvervskunder. Vi har altså en masse års erfaring med i bagagen, da vi har prøvet lidt af hvert.

Vores mange års erfaring kan du komme til at nyde rigtig godt af, hvis du pludselig får brug for en VVS døgnvagt. I de uforudsete situationer skal der handles hurtigt, for at undgå skader. Uanset hvad problemet skulle være, så rykker vi hurtigt ud, vurderer situationen og løser den for dig.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK