VVS-døgnvagt for ejendomme

En af de services, vores kunder er særdeles glade for, er vores VVS-døgnvagt. Det betyder i praksis, at man altid kan komme i kontakt med os og få udbedret en akut skade – også udenfor normal arbejdstid. Har man allerede en serviceaftale med os, så kender vi allerede ejendommen, og det vil være meget lettere for os at klare problemet.

Ring til os ved akut problem

Hvis der opstår et akut problem som et sprunget vandrør, eller at ejendommen slet ikke har varme, så kan du som administrator eller vicevært ringe direkte til vores hovednummer, hvor du først vil blive spurgt, hvor i landet ejendommen ligger. Herefter viderestilles du til vores lokale VVS-mand, som med det samme kan foretage en kyndig vurdering af problemet, samt guide og vejlede over telefonen. Er skaden eller problemet så akut, at den ikke kan vente, så kommer han ud til ejendommen og håndtere problemet med det samme.

Tryghed døgnet rundt

Vi oplever, at denne døgnvagt giver en god tryghed, viceværter administratorer og ejere ved at vi altid er klar til at rykke ud, hvis der opstår akutte problemer. Alle er velkomne til at kontakte os for at oprette en serviceaftale med os, og det giver en stor sikkerhed at vide, at hvis der opstår en skade, så kender vi allerede ejendommen og ved, hvordan ejendommens system fungerer.

VVS Søberg
– Din professionelle
samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig.

Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud

Vi har mange års erfaring i faget. Vi lægger vægt på et tæt og stærkt samarbejde, hvor alle parter deltager aktivt. Kontakt os i dag og hør nærmere!
X