24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

24hVagttelefon

Kontakt os på: 70 22 61 60

Velkommen til

VVS-døgnvagt for ejendomme

En af de services, vores kunder er særdeles glade for, er vores VVS-døgnvagt. Det betyder i praksis, at man altid kan komme i kontakt med os og få udbedret en akut skade – også udenfor normal arbejdstid. Har man allerede en serviceaftale med os, så kender vi allerede ejendommen, og det vil være meget lettere for os at klare problemet.

Ring til os ved et akut problem

Hvis der opstår et akut problem som et sprunget vandrør, eller at ejendommen slet ikke har varme, så kan du som administrator eller vicevært ringe direkte til vores hovednummer, hvor du først vil blive spurgt, hvor i landet ejendommen ligger. Herefter viderestilles du til vores lokale VVS-mand, som med det samme kan foretage en kyndig vurdering af problemet samt guide og vejlede over telefonen. Er skaden eller problemet så akut, at det ikke kan vente, så kommer han ud til ejendommen og håndterer problemet med det samme.

Tryghed døgnet rundt

Vi oplever, at denne døgnvagt giver en god tryghed, da viceværter, administratorer og ejere ved, at vi altid er klar til at rykke ud, hvis der opstår akutte problemer. Alle er velkomne til at kontakte os for at oprette en serviceaftale med os, og det giver en stor sikkerhed at vide, at hvis der opstår en skade, så kender vi allerede ejendommen og ved, hvordan ejendommens system fungerer.

VVS Søberg - Din professionelle samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig. Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Skriv dit navn og nummer og vi ringer dig hurtigt op.

Eller ring på 70 22 61 60

Kontakt:

Vi misbruger ikke dit telefonnummer

Kære kunder og forretningsforbindelser.

I forbindelse med statsministeriets anbefalinger om håndtering af Coronavirus, og heraf mindske risikoen for spredning af smitten, vil vi gøre opmærksom på, at vi tager situationen meget alvorligt.

Da vi kommer i mange virksomheder og private hjem, og gerne vil være yderst påpasselige, har alle vores medarbejdere fået en række forholdsregler og procedure. Disse vil vi følge meget nøje. Som kunde hos os, vil du inden indgåelse af aftale om besøg opleve, at blive spurgt om nogle ekstra spørgsmål, for at vi i fællesskab kan øge sikkerheden.
Vi følger tæt udviklingen og anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Vi står stadig 100 % klar til at hjælpe jer med nedbrud og andet hele døgnet rundt på tlf. 70226160.

Tak for forståelsen.

OK